Gyakori Kérdések

Az előregyártott építmények mennyi az élettartama?

Az előregyártott építmények a hosszú élettartamú építkezések kategóriába tartoznak. Az átlagos élettartamuk 50 év. A szélsőséges szél, hó, eső, pártartalom és használattól függően az építmény élettartama változhat. A többi építmény modellekhez hasonlóan az állandó karbantartás a pozitívan befolyásolja az építményt, élettartamát.

Az előregyártott építmények milyen anyagokból készülnek? Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek?

A Karmod Prefabrik építmények a hegesztés mentes csavar rendszer technológiával a modern létesítményekben készülnek. A csavaros rendszer erőssége az hegesztésnél erősebb és még biztonságosabba, így a gyártási és kivitelezési hibák majdnem nullára csökken. Az építményeinken használt főbb anyagok: vaslemez, EPS és beton panelból állnak. Gyártásunkban 100% rozsdamentés anyagokat használunk. A falpanelinkben beton panel-hungarócell-beton panel vagy vaslemez-hungarócell-vaslemes magas szigetelésű két különböző panel rendszert alkalmazunk. A tetőfedők a csavar rendszer technológiás és speciálisan az automatikus tekercsformázó gépekre vonatkozóan a projekt szerint speciálisan gyártásra kerülnek. A fedő tartókat és a keresztezéseit a statikus számításokat figyelembe véve a mérnökök által megjelölt helyre, az adott hely földrajzi és éghajlati viszonyok szerint gyártunk. A tetőfedőként használt anyagként mindig horganyzott lemezt használjunk. Az ügyfél kérésére az egyéni tetőfedési anyagként OSB, membrán, zsindely anyagok is használhatóak. Az ablak és erkélyajtók PVC dupla hőálló üvegből állnak. A belső ajtóként az amerikai panel ajtókat használunk. Az elektromos és vízvezeték berendezésekkel együtt használt az összes anyagok TSE szabványoknak megfelelő, minőségen és garanciálisak.

Az előregyártott építmények kibontva más helyre átvihető?

Az előregyártott építmények csavarozott és csatlakoztató moduláris rendszerrel készülnek, azért kibontás után bárhova elvihető. De újra felszerelésben a néhány alkatrészeket újra felhasználni nem lehet. A legfeljebb 10% alkatrészét újítani kellene.

Az előregyártott építmények a földrengés és vihar ellen tartósak-e?

Az előregyártott építmények a richter-skála szerint 7,5 fokos földrengés, ill. 80 km/h sebességű szél ellenállnak. Az eléregyártott építményeket a cél régiónak éghajlati viszonyoknak megfelelően gyártunk.

Az eléregyártott építmények karbantartást igényelnek-e?

A többi építményekre hasonlóan az előregyártott építményeknél is állandó karbantartásokat el kell végezni. Az előregyártott építmények a különböző tulajdonsággal rendelkező anyagokból készülnek. Azok az anyagok összességében funkcionálnak, a hő ellen bővítési együtthajtók különbözik egymástól. Ezek miatt előrefordulhat, hogy panelek között apró repedések bekövetkezhetnek. Azok a repedéseket masztix és részben festéssel javítható. A többi építményekre hasonlóan az előregyártott építményeknél is állandó karbantartásokat el kell végezni. Az előregyártott építmények a különböző tulajdonsággal rendelkező anyagokból készülnek. Azok az anyagok összességében funkcionálnak, a hő ellen bővítési együtthajtók különbözik egymástól. Ezek miatt előrefordulhat, hogy panelek között apró repedések bekövetkezhetnek. Azok a repedéseket masztix és részben festéssel javítható. A többi építményekre hasonlóan az előregyártott építményeknél is állandó karbantartásokat el kell végezni. Az előregyártott építmények a különböző tulajdonsággal rendelkező anyagokból készülnek. Azok az anyagok összességében funkcionálnak, a hő ellen bővítési együtthajtók különbözik egymástól. Ezek miatt előrefordulhat, hogy panelek között apró repedések bekövetkezhetnek. Azok a repedéseket masztix és részben festéssel javítható. A többi építményekre hasonlóan az előregyártott építményeknél is állandó karbantartásokat el kell végezni. Az előregyártott építmények a különböző tulajdonsággal rendelkező anyagokból készülnek. Azok az anyagok összességében funkcionálnak, a hő ellen bővítési együtthajtók különbözik egymástól. Ezek miatt előrefordulhat, hogy panelek között apró repedések bekövetkezhetnek. Azok a repedéseket masztix és részben festéssel javítható. A többi építményekre hasonlóan az előregyártott építményeknél is állandó karbantartásokat el kell végezni. Az előregyártott építmények a különböző tulajdonsággal rendelkező anyagokból készülnek. Azok az anyagok összességében funkcionálnak, a hő ellen bővítési együtthajtók különbözik egymástól. Ezek miatt előrefordulhat, hogy panelek között apró repedések bekövetkezhetnek. Azok a repedéseket masztix és részben festéssel javítható. A többi építményekre hasonlóan az előregyártott építményeknél is állandó karbantartásokat el kell végezni. Az előregyártott építmények a különböző tulajdonsággal rendelkező anyagokból készülnek. Azok az anyagok összességében funkcionálnak, a hő ellen bővítési együtthajtók különbözik egymástól. Ezek miatt előrefordulhat, hogy panelek között apró repedések bekövetkezhetnek. Azok a repedéseket masztix és részben festéssel javítható.

Az előregyártott építmények milyen hő-és hangszigetelés van?

Karmod eléregyártott épületek külső falán 10 cm-es vastagságú hongarócelles panelrendszerrel rendelkeznek, így tulajdonképpen a hagyományos épületeknél jobb hő-és hangszigeteléssel rendelkezik. A falpenelek között magas szűrűségben hungarocell és tető szigeteléshez használt üveggyapjú anyaggal el van szigetelve.

Az előregyártott építmények csak bizonyos méretekben készülhetnek?

Az előregyártott építményeink a kívánt méretben készíthetőek. Főleg a lakásoknál az építészek és mérnökök által előkészített nagy kényelmet és ergonómiával rendelkező kész terveink az ügyfeleink által nagyon kedveltté váltak. A nézetméter szerint 1+1-től kezdve 3+1-ig változó használathoz több választékban gyártunk. A Karmod kész előregyártott építési tervekben is gyártási támogatást biztosít.

Az előregyártott építmények gyártása és felépítése mennyi időt vesz igénybe?

Általában egy épületnek gyártási ideje normál körülmények között egy hét készül. Az időjárási körülményektől függően a szerelőcsapatunk egy emeleteseknél 20-25 m²; a kétemeletes házaknál napi átlag 15-20 m² felszerelést végeznek. A felszerelés után az ügyfeleink által végezendő munkák után a festő a ház nézetméterétől függően 1-3 nap között festési munkát végez. Jó tervezéssel csak egy hónap alatt házba költözni lehet.

Az eléregyártott házakon belül felújítások végezhető-e?

Az előregyártott építményeket az adott hely és az éghajlati viszonyoknak megfelelően készítünk. Az előregyártott építményeknek szerkezetét nem módosítva felújításokat lehet végezni. Az esetleges felújításokért feltétlenül Karmod értékesítő kollégáktól információt kérjenek!

Az előregyártott építményekhez milyen földre van szükség?

Az épület méreteinél a minden oldalán legalább 30 cm-rel hosszabb, és 25-30 cm magasságú egyenes betonra van szükség. A vasbeton épületekhez hasonlóan kemény alap betonra van szükség. A szerződés pillanatában az előregyártott építmény alá kerülő beton tervet adunk. Az ügyfeleink ezt a tervnek megfelelően a talaj betont a felszerelés előtt végeznie kellene.

Az előregyártott építmények milyen garanciákkal rendelkeznek és mennyi a jótállási ideje?

A szerződésben meghatározott az általános használati feltételeknek megfelelően a gyártás és felépítési hibákra vonatkozóan jótállású idő egy év. A Karmon természetesen az értékesítés utáni szerviz szolgáltatásokban is az egyik legjobb vállalat. Az értékesítés után vevőszolgálatunk az Önök rendelkezésére áll.

Az előregyártott építmények tetőkön milyen anyagokat használnak?

A tetőburkolatok a naturális tropézlemez, festett trapézlemez, fém a tetőcserép mintázatú lemezalkalmazás a közvetlen a fémhurokra és OSB felületére is. Ezenkívül zsindely és szendvicspanel alkalmazások is vannak.

Az előregyártott építményeknél nedves területekben a kerámia és csempe burkolat alkalmazható-e?

A nedves helyiségekben a falfelületre nedvesség gátló zöld gipszkartont burkolatot alkalmazunk. A vakolat és háló alkalmazásával csempeburkolat végezhető. Mielőtt padlóburkolatot kezdene a vízszigetelést és a vékony betonaljzatot végezni kell. Ezek után kerámia burkolat végezhető.

Az előregyártott építmények Törökország bármelyik területén építhető-e?

Törökország 7 földrajzi régióban építünk. Karmod most már világ közel 90 országába exportál. Az adott hely éghajlati, szél és hó terhelést szem előtt tartva az épületek a mérnökeink által tervezve az adott területnek megfelelően gyártásra, ill. felépítésre kerülnek.

Az előregyártott építményeknél az építési engedély szükség-e?

Az előregyártott építmények is a többi vasbeton épületeknek hasonlóan az építési engedéllyel építhető. A helyi önkormányzat vagy Környezetvédelmi és Városfejlesztési minisztérium a megyei igazgatóságoktól kérhető az építési engedélyek

Az előregyártott építmények maximum hány emeletesnek építhetőek?

Az előregyártott épületek 2 emeletesnek építhető. A könnyű acélszerkezetes építményeknél 3 emeletes is lehetséges.

Az előregyártott építményeknél az ügyfélnek milyen felelősségei vannak?

A talajbeton, hálós vasrudak, 30 cm magasságú talajbetonozás, ill. mindenféle ásatási és tájépítészeti munkák, padló és fal burkolatok (padló betonozás, kerámia, csempe, laminált parketta stb.) az előregyártási építésen kívüli a külső csatlakozási munkák (villany, szennyvíz, víz,), az önkormányzati vagy Könyézetvédelmi és Városfejlesztési Megyei Igazgatóságok által kiállítandó engedélyek és az építési engedélyek, fűtő-és hűtőberendezések (fűtés, klíma stb.) az Isztanbulon kívüli felszereléseknél a felszerelési és festő munkásoknak szállási és étkezési költségek, berendezések átszállítási és biztosítási költségei az ügyfelek felelősségében van.

A normális vasbeton fölé az előregyártott építkezés építhető-e?

Az egy emeletes vasbeton épületek fölé építhető. Az alatta lévő épületnek, erősnek és az egyenes padlószintnek kell lennie. Ezenkívül az építési hely teteje kéménynek nem kell lennie. Mivel az előregyártott építményeknél a tetőtől kémény kimenet a vízszigetelést és a tűzveszély miatt nem alkalmas.

Az előregyártott építményeknél a légkondicionálást (fűtés és hűtés) hogyan lehet megoldani?

Télen kályhával, fűtő berendezés vagy az elektromos tűzhellyel fűthető. Nyáron pedig a légkondicionálóval könnyen megoldható.

Az előregyártott építmények milyen eszközzel szállítható?

Az előregyártott építmények szállítása a teherautóval, kamionnal, hajóval, vonattal vagy rakomány repülőgéppel lehetséges.

Milyen előnyei vannak az előregyártott építményeknek?

Az előregyártott építmények bármilyen használati célra előállíthatóak. Az előregyártott építmények standard modulokból áll, azért praktikusan és gyorsan felszerelhető. A rugalmas szerkezetének köszönhetően a földrengés és a földi csúszások ellen védelmet biztosít. Az előregyártott építmények a mindenféle éghajlati viszonyoknak megfelelően gyártható. A hang-és hőszigetelésben a többi építményeknél jobb tulajdonságokkal rendelkezik. A környezetbarát és szennyezésmentesen rövid idő alatt felépíthető. A modern és a történelmi stílust figyelembe tartva tervezünk és építünk. Az előregyártott építmények a leszerelt tulajdonságának köszönhetően bármikor szerelhető és máshol visszaépíthető

Az előregyártott építmények a hideg időjárással rendelkező régiókban milyen megoldásokat biztosít?

A külső falpenel és a tető az adott régió éghajlatát szem előtt tartva TS 825-ben meghatározott szigetelési értékekkel gyártásra kerülnek. Karmod Előregyártott házaknál a hőmérsékleti értékek a Törökország bármilyen régió számára alkalmasak.

Mire kellene figyelnünk, ha előregyártott házat veszünk?

• A vállalat megbízhatóság nagyon fontos. • A cég kivitelezés, az értékesítés utáni szolgáltatás, intézményesülés és szakértői személyzet nagyon fontos. • A folyamatos szerviz szolgáltatás léte. • Az építési termékek minősége és minőségi tanúsítvánnyal rendelkezése nagyon fontos. • Vállalat székhelyén illetékes szakértőkkel kell tárgyalni. Győződjön meg róla, hogy szakmában szekértelemmel rendelkeznek-e. • Szerződést részletesen kell áttekinteni. • Az értékesítés utáni gyártás és felszerelési fázisban a professzionális szakértőkkel kellene rendelkeznie. • Győződjön meg róla, hogy a felépítés után keletkező problémák miatt gyors és beavatkozások biztosítanak-e. • A vállalat megbízhatóság nagyon fontos. • A cég kivitelezés, az értékesítés utáni szolgáltatás, intézményesülés és szakértői személyzet nagyon fontos. • A folyamatos szerviz szolgáltatás léte. • Az építési termékek minősége és minőségi tanúsítvánnyal rendelkezése nagyon fontos. • Vállalat székhelyén illetékes szakértőkkel kell tárgyalni. Győződjön meg róla, hogy szakmában szekértelemmel rendelkeznek-e. • Szerződést részletesen kell áttekinteni. • Az értékesítés utáni gyártás és felszerelési fázisban a professzionális szakértőkkel kellene rendelkeznie. • Győződjön meg róla, hogy a felépítés után keletkező problémák miatt gyors és beavatkozások biztosítanak-e. • A vállalat megbízhatóság nagyon fontos. • A cég kivitelezés, az értékesítés utáni szolgáltatás, intézményesülés és szakértői személyzet nagyon fontos. • A folyamatos szerviz szolgáltatás léte. • Az építési termékek minősége és minőségi tanúsítvánnyal rendelkezése nagyon fontos. • Vállalat székhelyén illetékes szakértőkkel kell tárgyalni. Győződjön meg róla, hogy szakmában szekértelemmel rendelkeznek-e. • Szerződést részletesen kell áttekinteni. • Az értékesítés utáni gyártás és felszerelési fázisban a professzionális szakértőkkel kellene rendelkeznie. • Győződjön meg róla, hogy a felépítés után keletkező problémák miatt gyors és beavatkozások biztosítanak-e. • A vállalat megbízhatóság nagyon fontos. • A cég kivitelezés, az értékesítés utáni szolgáltatás, intézményesülés és szakértői személyzet nagyon fontos. • A folyamatos szerviz szolgáltatás léte. • Az építési termékek minősége és minőségi tanúsítvánnyal rendelkezése nagyon fontos. • Vállalat székhelyén illetékes szakértőkkel kell tárgyalni. Győződjön meg róla, hogy szakmában szekértelemmel rendelkeznek-e. • Szerződést részletesen kell áttekinteni. • Az értékesítés utáni gyártás és felszerelési fázisban a professzionális szakértőkkel kellene rendelkeznie. • Győződjön meg róla, hogy a felépítés után keletkező problémák miatt gyors és beavatkozások biztosítanak-e.

Az előregyártott építmények árát hogyan meghatározható?

Az épületben használt acél minősége és vastagsága, a fal vastagsága és az panelekben használt anyagok minősége, a tetőszigetelés, használt ablakok befolyásolják az előrgyártott építmények árát. Ezeken kívül a homlokzathoz alkalmazott extra hőszigetelésért használt burkolati az alternatív anyagok is befolyásolják az árat.

Az eléregyártott építmények milyen célra használhatóak?

Az előregyártott építmények az élet minden területén, mint például házak, villák, szociális létesítmények, építési területek, étkező helyek és szálláshelyek, előregyártott gyár, hangárok céljára használható.

A lakhatási kabinok milyen anyagokból készülnek? Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek?

Karmodként 4 különböző stílusban lakhatási kabint gyártunk. CTP kabin; külső felületen gél köpeny, közepén üvegszál, poliészter és poliuretán anyagokból készült panelek kombinációjából készül. A gyártásban, teljes sűrűségben nyersanyag használatával a maximális hő-és hangszigetelést biztosítunk. ABS kabin; Törökországban először ABS anyagokból dublé kétrétegű a közepén poliüretán anyagból előállító panelek kombinációval gyártunk. Panel kabin; Kívülről befelé sorban lemez +EPS+PVC lamellákból álló panelek kombinációval gyártunk. Metropol Kabin; különböző méretekben a dobozprofilokból készülő, szerkezet közepén hő-és hangszigeteléshez EPS belső és külső burkolatként a dekoratív előregyártott beton panel anyagokból gyártunk. Karmodként 4 különböző stílusban lakhatási kabint gyártunk. CTP kabin; külső felületen gél köpeny, közepén üvegszál, poliészter és poliuretán anyagokból készült panelek kombinációjából készül. A gyártásban, teljes sűrűségben nyersanyag használatával a maximális hő-és hangszigetelést biztosítunk. ABS kabin; Törökországban először ABS anyagokból dublé kétrétegű a közepén poliüretán anyagból előállító panelek kombinációval gyártunk. Panel kabin; Kívülről befelé sorban lemez +EPS+PVC lamellákból álló panelek kombinációval gyártunk. Metropol Kabin; különböző méretekben a dobozprofilokból készülő, szerkezet közepén hő-és hangszigeteléshez EPS belső és külső burkolatként a dekoratív előregyártott beton panel anyagokból gyártunk. Karmodként 4 különböző stílusban lakhatási kabint gyártunk. CTP kabin; külső felületen gél köpeny, közepén üvegszál, poliészter és poliuretán anyagokból készült panelek kombinációjából készül. A gyártásban, teljes sűrűségben nyersanyag használatával a maximális hő-és hangszigetelést biztosítunk. ABS kabin; Törökországban először ABS anyagokból dublé kétrétegű a közepén poliüretán anyagból előállító panelek kombinációval gyártunk. Panel kabin; Kívülről befelé sorban lemez +EPS+PVC lamellákból álló panelek kombinációval gyártunk. Metropol Kabin; különböző méretekben a dobozprofilokból készülő, szerkezet közepén hő-és hangszigeteléshez EPS belső és külső burkolatként a dekoratív előregyártott beton panel anyagokból gyártunk.

Kabinok tartósak-e a viharral szemben?

A földre stabilitással 80 km/h sebességű szél ellenáll.

Kabinok karbantartást igényelnek-e?

Karmod kabinoknak belső és külső tisztítása nagyon könnyű. A kabinok belső részeit nedves kendővel is könnyen törölhetőek. A kabin külső felületét ecsettel kellene mosni. A kabinos szilikonos részei a külső tényezőktől függően idővel cserélni kellene. A belső és külső részekben keletkező foltok a hagyományos tisztítószerekkel könnyen tisztítható.

Kabinoknál milyen hő-és hangszigetelés van?

Karmod Kabin szerzetezett tulajdonképpen -30 és + 60 fok hőmérsékletig tartósan bírja. Benne használható fűtőberendezés és hűtő berendez szerint a lakhatási területként használható. A panelek között lévő 35 mm-es vastagságú 40 (kg/m³) sűrűségű poliuretán hab hő-és hangszigetelést biztosít.

Kabinok csak bizonyos méretekben és szabványokban készülhetnek?

A Kabinok gyártásában csak standard öntőformákat használunk, azért a bizonyos méretekben készülnek. Az Önök igényeit figyelembe tartva a speciális méretekben is előkészülnek. FRP és metropol kabinoknál 50 nézetméter méretig van gyártásunk.

A szokásos méretes kabinokban hány ember lakhat?

A standard mérettel rendelkező kabinokban körülbelül 2 m2 helyen 1 személy lakhat. Mielőtt megvásárolna a kabint feltétlenül az értékesítő szakértőnknek jellezék, hogy a kabint milyen célra lesz használva és hány fő fog lenni. Így a szakértőink Ön igényei szerint megterveznek gyártást.

A kabinokért milyen padlóra van szükség?

Az a hely, ahol kabin elhelyezésre kerül, annak az helynek egyenesnek kell lenni és a kabin mérete szerin 10 cm vastagságban betonpadlónak kell lenni. A megvásárolt kabin méretei szerint a széleken rögzítése érdekében az elegendő helyet kell biztosítani.

Kabinoknál milyen garanciális feltételek vannak, ill. mennyi a szavatossági idejük?

A termékeinkkel adott használati útmutatóban lévő és egyben szerződésben meghatározott használati feltételeknek megfelelően kell használni. A gyártási és felszerelési hibákra vonatkozóan a szavatossági idő 1 év.

Kabinoknál a légkondicionálást (fűtést és hűtést) hogyan lehet megoldani?

Kabinoknál a hőszigetelést nagyon magas szinten van. Klíma és az elektromos fűtéssel vagy a légkondicionálóval könnyen megoldható.

Kabinok milyen szállítási eszközökkel szállítható?

A Szállítás a kabin méretei szerint teherautóvá, kamionnal szállíthatóak. A szállítható a leghosszabb kabin méretei 270x270 cm. Ennél nagyobb méretű kabinok leszerelten szállítható és az adott helyen Karmod szakértők által felépíthető.

Milyen anyagokból készülnek a konténerek? Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek?

Az összességében rozsdamentes horganyzott lapokból készült profilokból álló, a teljesen csavarokkal egymásra kötéssel a fő testén EPS szendvicspanel lefedéssel gyártunk. A konténereink az összes fémrészeinek festése az autóipari technológiás kemence festékrendszerrel végzünk. Karmod az első törökországi márka, amely a tetőrendszeren 125 mm-es szendvicspanel-rendszert használ. 50 mm-es fal vastagság és PVC ajtó-ablak rendszert használó Karmod termékek akár 60%-os energiamegtakarítást biztosít. A belső ajtók MDF anyagból készülnek. A használt anyag és gyártásban 35%-kal kevesebb szén-dioxid kibocsátással rendelkező Karmod konténerek a környezetbarát.

A konténerek viharok ellen tartósak-e?

A földre stabilitással akár 80 km/óra sebességű viharok ellenállhat. A kombinált konténer építésekben adott régió szélsebességet a mérnökeink által figyelembe tartva a statikus számítások szerint gyártásra kerülnek.

A konténerek karbantartást igényéneknek-e?

Az általános használati feltételek betartásával az ajtók és az ablak masztíxeken kívül más karbantartást nem igényelnek.

A konténereknél milyen hő-és hangszigetelést vannak?

Az új generációs konténereknél használta fali panelek és a Törökországban az első 125 mm-es tető szendvicspanelt magas hő-és hangszigetelést biztosított. A többi konténerekkel szemben még jobb szigeteléssel rendelkezik és akár 60% arányban több energia takarítást biztosít. Karmod új generációs konténerekkel mindig nyerhet.

Konténerek csak bizonyos standardokban és méretekben készülnek?

Az ügyfeleink igényeit és a nemzetközi szállítási standardokat figyelembe tartva többféle modell és méretben konténereket készítünk. A hagyományos leszerelt konténer gyártási méret 230x595 méretű, de a Karmod világban először 3x7 méretű teljesen leszerelt konténert gyártunk. Ez a helyzet hasonlókkal szemben 7 nézetméterrel szélesebb helyet biztosít.

Konténerekhez milyen talaj kellene?

Az a hely, ahol konténert elhelyezésre kerül, a talajnak egyenesnek kell lenni és konténer méretektől 10 cm magas betonnal kellene rendelkeznie. A vásárolt konténer méreteitől függően a földre stabilitásáért az elegendő helyet kell biztosítani. A konténert a használati útmutatóban meghatározott módon és anyagokon kívül fa tálcákhoz hasonló egyenes és tartós alapszervezett felül kell használni.

Konténerek milyen garanciális feltételek vannak, ill. mennyi a szavatossági idejük?

Konténerekkel adott használati útmutatóban lévő és egyben szerződésben meghatározott használati feltételeknek megfelelően kell használni. A gyártási és felszerelési hibákra vonatkozóan a szavatossági idő 1 év.

Konténereknél a légkondicionálást (fűtést és hűtést) hogyan lehet megoldani?

Konténereinkben a hőszigetelést nagyon magas szinten van. Klíma és az elektromos fűtéssel vagy a légkondicionálóval könnyen megoldható.

Konténerek szállítása hogyan végezhető? Milyen járművel hány darab szállítható?

Konténerek a méreteitől függően kamionnal, teherautóval szállíthatóak. A Törökországban először alkalmazott flatpack rendszerrel, ugyanazzal a szállító eszközzel több konténert egyszerre szállítható. Karmod világban először 3x7 konténert a teljes leszerelt módon készítő és szállító márka. 3x7 konténert flatpackként egy kamionon az üres térfogattal 12 darab konténert szállítható.


WhatsApp

hívj
minket

E-mail